Post by dinmomortgili on Feb 6, 2022 4:17:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hit Master 3D - Knife Assassin ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hit Master 3D - Knife Assassin IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове увеличават златото ▞▞▞
▞▞▞ Hit Master 3D - Knife Assassin 2022 version ▞▞▞
Не струва
Гот
Прекрасни са
Толкова се повтаря, но освен това е добре. Има много реклами, така че изключете своя wifi, ако искате да го играете.
Това всичко, което n след това някои. По този начин това не е просто въртяща се дъска, а повече за него. Повече подробности с повече игра. Дотогава опитайте
Този видеоклип не е посоченият адресат може да бъде поверителна законно привилегирована или поверителна информация, която може да има или желае. Прекарвам си добре времето и красотата на годината в добър ден, моля намерете
Hit Master 3D - Великий шпион Экшен fklg
Реклами между всяко ниво. Игрите добре
Дори не бих му дал звезда. Кошче. Дори изобщо не се зарежда. Ако те поправят това, може би бих могъл да пробвам играта и да видя дали е забавна, но дори не си заслужава изтеглянето, защото няма да се зареди.
нямам думи 😎😎😎😎😍😍😍😍😍
Това е невероятна игра, но би било чудесно, ако направиха лошите малко по-бързи
Играта вече ми харесва. Лесен за игра. Освен това няма „без реклами“ Няма проблеми или нещо подобно.
Ultimate Fishing Simulator Симулације emg
Забавно. Към много реклами.
Добра игра, но рекламите са единственият проблем
Вижте, когато достигнах ниво 45, показва, че играта е спряла
Тази игра е добра, но има много реклами БЛАГОДАРЯ
Вие буквално прекарвате повече време в гледане на реклами, отколкото в игра на проклетата игра! Освен това е много лесно и остарява наистина след около 5 минути. Не си струва времето или данните ви. Деинсталиране. Не се опитвам да бъда злобен, но наистина момчета? Гадно е.
Реших да го пробвам по прищявка. По-лошо десет секунди от седмицата. Не знам нищо за играта, защото така и не минах през екрана за зареждане.
Наистина забавна игра, много по-лесна от повечето игри
Страхотна игра за безсмислено, но ЩУДО количество реклами. Изглежда почти всяка минута това е поредната реклама!!!
това е много лесна игра петгодишните деца могат да играят тази игра, толкова много добавят в тази игра лесна игра free fire е най-добрата най-добра най-добра най-добра най-добра най-добра най-добра най-добра най-добра най-добра най-добра най-добра най-добра най-добра игра
Първо, че има реклама след всяко ниво, мразя това и второ, има само малко игра в ниво, така че я изтрих и не се чувствам да я изтегля отново. Благодаря (само за малко уважение -_-)
Много забавен и чудесен начин да прекарате време, докато седите в ситуации от тип чакалня на MD.
Наистина харесвам тази игра, но има много реклами
Hit Master 3D: Knife Assassin - Играйте безплатни игри онлайн ...
Толкова е лесно, толкова лесно е толкова лесно, че мога да опаковам ниво 109 и няма разлика
Това е добро, но не е страхотно, разбира се, най-доброто за убиване на време
две минути след началото на играта и вече получавам реклами. Всеки. Неженен. Ниво. не бих препоръчал на никого
Всичко, което не е наред с тези видове игри, е количеството реклами. Като наистина прави рекламите веднъж на всеки 4-5 кръга и ще се радвам.
Това е забавна игра, която можете да играете, когато ви е скучно, но има много реклами. Но можете просто да включите режима на полет и няма да има никакви реклами
Hit Master 3D : art du couteau Action inne
Не е зле но след всеки етап 60-40 втори път отнема.......
Всеки път, когато се пусне реклама, екранът е тъмен за около 2 минути и след това просто ме изхвърля, това е добра игра, но аз й давам 1 звезда, съжалявам
Това е малко изоставане, така че просто му давам четири звезди, но ми харесва !!!!!!!!!!!
Играта е направена само за бягане и получаване на пари от реклами... Не бих препоръчал тази игра на никого. Геймплеят е прост и скучен... Просто докоснете екрана 4-9 пъти на ниво, след което получавате 10-секунден преглед на реклама. Просто ужасно
Тази игра е интересна и също така се използва за тази игра за минало време
Хубаво, но твърде много реклами и хората вървят да се забавят
Дайте храна момиченцето момченцето и е момчето друго момченце звяр и ето тази взимайте другите игри
Най-доброто предизвикателство с нож е тук! Време е да извадите ножовете! Искате ли да бъдете Agent Action? Предизвикайте себе си в епична хит майстори 3d: удар
Добра игра. Много ми харесва. Но има твърде много реклами, след всеки етап има една. Деинсталирах го веднага щом ми писна да гледам реклами
изтегляне Hit Tomato 3D: Knife Master Game apk за android, Време е да го нарежете и нарежете! Подгответе ножа си и се борете с гневни плодове и зеленчуци!.
Добро 3D, но твърде много реклами
Забавно, но твърде много реклами и някои са трудни за щракване.
10 секунди нива 30 секунди реклами. Ако искате да правите пари, първо трябва да имате съдържание. След това реклами. Това е обратно
Наслаждавам се на тази игра досега до ниво 73. Но имам същия проблем на ниво 54 и 73. Те започват само с един злодей. Други злодеи почти не могат да се видят високо на перваза на заден план. Когато хвърлям първия си нож към видимия злодей, той се обръща с главата надолу и ми пречи да продължа напред. Все още мога да хвърля ножове по него и да го направя да изглежда като възглавница за игли, но не мога да продължа към другите злодеи. След известно време проблемът се изчисти на ниво 54. Но аз съм заседнал на ниво 73.
Можете да използвате няколко различни цвята и Бог не е това, което казвам, е добро време и малко повече от няколко дни по-късно и Бог ще бъде
Игра Хит майстор 3d: убиец с нож възпроизвеждане на цял екран, Hit Master 3D: Knife Assassin популярен в категория Аркадни игри идеален за добро прекарване
Към много реклами. Имате реклами, които се показват в долната част и след това имате пълни реклами на всеки кръг. Не си струва загубата на данни или време.
Ако можех да дам Zero star's, щях да го направя! НЕ губете времето си, не изтегляйте! *Няма да работи. * Изглежда, че създателите просто НЕ се интересуват от това. * Все още няма да функционира, след скорошна „Актуализация“. Задържах се, докато работеха по грешките/актуалните корекции в играта. Излъга ме веднъж, заблуди ме два пъти! ИЗТРИТА.
Иска ми се да има повече врагове. Една реклама показваше около дузина напредващи, но в играта никога не получавам повече от четири наведнъж. Три звезди само за това. Освен това играта е приятна и хвърлянето на ножове в лицата на хората компенсира всяка повторяемост и никога не остарява.