Post by dislesslesringza on Mar 5, 2022 8:16:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Helix Jump ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Helix Jump IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu sınırsız dayanıklılık ▞▞▞
▞▞▞ Helix Jump 2022 version ▞▞▞
2 yıldız vermenin nedeni hep engel engel engel... başka hiç engel yok oyun ama engelden bıkıyor insan.
Bu oyunu seviyorum! Çevrimdışı, eğlenceli ve sıkıldığınızda ve ne yapacağınızı bilmediğiniz zamanlar için harika. çok fazla reklamı var, ancak uygulamanın çalışmaya devam etmesi için bunlara ihtiyacı olduğunu anlıyorum. Oynayamayacağın kadar çok şey yok, bu yüzden bu harika. ara sıra bir reklam, ama çoğunlukla harika bir oyun. Canı sıkılan veya sadece telefonunda eğlenceli bir oyun oynamak isteyen herkese kesinlikle tavsiye ederim.
Son zamanlarda gecikmeye başlayana kadar harikaydı. Akıcı değil ve atlamaya başlıyor bu da kaybetmeme neden oluyor.
Helix Jump Aksyon gngu
Bu oyun çok kötü. Sakin yüklemeyin. zaman sonu. Asla yüklemeyin. Aman sakın ha. Ortalaması düşsün. 4,3 yıldıza düştüm düştüm. İyi ve güzel oldu. Belalı oyun. Levelli oyun. Herkes görsün. En eleştirmen yorum olarak gözüksün. Sakın yapmaktan sakınmaktan kaçının. Yorum size yardimci oldu. Evet basın. Hadi bana eyvallah. Ben gidiyorum. Sakin peşimden gelmeyin. günaydın
Bu oyun süper bağımlılık yaptı ve sizi kızdırabilir ama seviyeyi geçtiğinizde kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Aldığımdan beri bu oyunu oynuyordum ve annemle alışveriş yapıyorduk ve Target'a gidiyorduk ve tökezledim ama kendimi yakaladım. Sonra patlamış mısır aldım ve düşürdüm ama yakaladım. İyi bir el-göz koordinasyonu istiyorsanız meydan okurcasına bu oyunu öneririm.
Helix Jump ઍક્શન xba
Bu oyunda bazı buglar var. Her seviyeden sonra de puan sıfırlanır. Daha önce durum böyle değildi, bu yüzden şimdi rekorumu asla geçemem. Ve oyun için internet izinlerini reddettim ama bir sandık kazanıp onu açmak istediğimde oyun kilitleniyor ve zorla kapatmam gerekiyor. Bu hataları düzeltir misiniz lütfen?
Hidden Objects: Twilight Town Phiêu lưu hcoe
oyun içi reklamlar.... Tanrım, bunlar gerçekten yoluma çıkıyor. yarı yarıya pratik olarak düz bir başarısızlık garanti ederler çünkü parmağınızı topu bloke etmeyecek kadar uzağa hareket ettiremezsiniz çünkü orada yanlışlıkla vurabileceğiniz bir reklam vardır. Başlangıçta bunu yaptıklarında hiçbir reklam için ödeme yapmaya bile değmez. bunu sadece birinin reklamsız sürümü satın alma şansını artırmak için yapıyorlar. oyun sinir bozucu reklamlar olmadan eğlencelidir, ancak aksi halde bindirme yalnızca deneyimi çalıştırır
Harika bir zaman katili, bundan fazlası değil. Oyun zaman zaman hala sorunlu ve isabet kutuları sezgisel gelmiyor. Ondan uzak olduğumu hissetmeme rağmen, bir kereden fazla kötü bir noktaya çarptım. Toplamda 300'ün üzerinde seviyeyi tamamladıktan sonra, grafiğe göre aslında kötü bir noktaya dokunmamama rağmen, öldüğümde hala tekrar atıyorum. Daha kötü reklamlara sahip oyunlar oynamama rağmen, reklamlar da can sıkıcı tarafta bir dokunuş. Bu oyuna daha fazla eklendiğini görmek sorun olmaz.
Süper diyeceğim çünkü sürekli reklam çıkıyor
Oyun berbat onun dakikaları reklam reklamı reklam reklamı. Internetle oynayamiyom oyun rezil oldu iki yıldız verdim neden çok az zevkli
Oyun.Güzel olduğu için yıldızı hakediyor.Ama reklamdan oyun oynayamaz oldum iki güzel hale geldim.Oyunu da siliyorum reklamlar yüzünden.
Bir puan kırım neden mi? Leveli bitirmeme bir yerleşmiş yanıyorum reklam izliyorum ama beni başa sarıyor ! LÜTFEN BUNU DÜZELTELİM!
oyun beş yıldızlık oğlunu geliştirme oyunu oynamaz oldum ve tekrar tekrar zorlayabilirdim. Güncelleme 100. levelden 0'a indim. bu yüzden 3 yıldız vereceğim, onu güncellemede böyle olacak, biz boşuna seviyesinden başlayarak.
Bayıldım. Bir kere oynamayı bırakmayı planlıyorum, öldükten sonra bırakıyorum ama ölünce oynamaya devam ediyorum.Bağımlılık yapan bir oyun. Ayrıca bir sürü seviyesi var.Oyunla ilgili tek sorunum ikinci şans. İşe yaramıyor!!!Bir eklenti izliyorum ve hiçbir şey yapmadan ya da noktamı ya da puanlarımı kaydederek başlangıca geri getiriyorum ki sadece başlamak için dokun düğmesine basabiliyorum. Ama tüm şaşırtıcı ve sudjest oynaması üzerine. aka güncellenmiş sürüm değil bu, 314. seviyedeki eski sürüm içindir. Güncellenmemiş sürümün keyfini çıkarın
uygun 129 uncu uzaydım sonra oyun açılmadı saçma sapan renkli bir şey geldi oyun dondu kaldı oyunu düzeltmein oyun çok sevişme
Kabul edilebilir bir oyun, genellikle Galaxy S9 gibi üst düzey cihazlarda kare hızını korumakta zorlanır. Adfree'yi satın ALMAYIN, çalışmıyor ve satın aldıktan sonra reklam göstermeye devam edecek. Geliştirici hiçbir e-posta sorgusuna yanıt vermeyecektir. Doğrudan Google Destek üzerinden geri ödeme almak zorunda kaldım. Önerilen iyileştirmeler: daha fazla renk seviyesi seçeneği, farklı toplar, rahatsız edici tam ekran reklamlar yok - bu, uygulamanızın yüklemesini kaldırmanın hızlı bir yoludur.
Harika bir oyun şu anda 80 lerdeyim
Oyun çok iyi Öne çıksın diye rastgele! : DJKDURHWISOHOHDJDNIEKKDKKFKFJFNJFJFIUGDKDKKOKFCJDKDDKDKKKOKAAKWWHSKSLSLWLLKJRKAKKKKLKMGHHFJAFQOHlankejanshksusnauanaunsufhslosşwiskaosöksşsgdlgdlzuzöaıkasmsklslslsşsksllsşakaşjalsgslkdldklkdkdkdsusjdddakakmaösböshzözısöakmamakanakbsösjsvamahjamzjsmösmsmmskqqkknwgwjfjdjwjdwdbskxhpqdpbqbğndbbşbğwdbpdqpşbbpbpdbdqbşhpqcbşğbxqcqnibüxqğnanjğbpnlpbndqqhpgpehpdpdnpjjpğjdqünxqqfhbpqlzksşsllaşalalalşaşaiiajsşsuşahhqnqwjdqksqmlmpşsqksjdndklmwmmqmşdqmsnnpsmpmdqmpdnsdhs
Bu oyunu seviyorum! Biraz zaman öldürmenin harika bir yolu ve oynamak ya da yüksek puanlar almak zor değil. Kolay, iyi yapılmış ve eğlenceli küçük bir oyun oynayarak birkaç dakika geçirmek istediğinizde oynamak çok eğlenceli. Bekleme odasında otururken, işe ara verirken, sınıflar arasında zili beklerken veya okul otobüsünün gelmesini beklerken oynamak için MÜKEMMEL. Her yaştan çocuklar ve yetişkinler için mükemmeldir. Bu gerçekten BİR MÜKEMMEL OYUN!
Reklamlardan pek rahatsız değilim. Tek sorunum son topun kilidini açamamam. Diğerlerinin hepsine sahibim ama sonuncusu kilidi açtığımı söylüyor. Ses düğmesi çalışıyor gibi görünüyor, ancak satın almayı geri yükle düğmesi hiçbir şey yapmıyor gibi görünüyor (hiç bir satın alma yapmamış olmama rağmen, çoğu uygulamada hala bir şeyler ortaya çıkarmalıyım) ve sonuncusu için bir Game Center simgesi gibi görünüyor iPhone'lar, ancak Google için hiçbir şey yok mu? Birkaç çiş ama benim için asıl oyunu etkileyen hiçbir şey yok.
Bu iyi bir fikir ama THE REKLAMLAR... reklamlar her 4 denemede bir çıkıyor ve bir seviyeyi bitirdiğinizde size bir reklam vererek 'Hey iyi iş' diyor. Ayrıca sadece rahatlamak için oynamak istediğimde çok fazla reklam bonusu var. Hatta bazı reklamlar atlanamıyor ve bazen ikinci şansımı bulduktan sonra rastgele ölebiliyorum. Reklamsız sürümünü satın alabileceğinizi biliyorum ama paramı daha iyi oyunlara harcamak istiyorum. Bunları düzeltirseniz, bunu 5 yıldıza düzenlemek zorunda kalacağım.
Oyun çok güzel kötü Yorum yapanlara bakmayın 1 puan kırmanın sebebi biraz kasıyor yoksa ben Mükemmel bir oyun indiron rastgele: igdohdkgxitsjfxigxugdkgdnvxjgdjgsjgsjfzjfdhhxbchfudyxhcifmkdidpfhcnxhsuakfyqkfbxmcncodufkslgidksbckgusnckguxmvjdcjjclruzkruslfhsfkfjckgglrueelvlblhpuiruetwfsjckckckgkkfjjdjckfm.vlgorkieheshnfkcmccngllfkktlidodglyehfjgoutyrweqsfgdvxvzxznvbmjlyoyefsgjjgdgjlotoi ey ewjgczbchdhciueucherqtqugppioykxvz. Cnxkdmsknsjsisbalabiabsursudkfnctiueqyuogdjxnmvlcudjfktkruejdnxjcktivorusjgk
tek kelimeyle harika
oyun harika ama çok takmak yiyiyor ve bu zorlu mücadeleyi beklemem gerekiyor ve sırf bu yüzden 3 yıldız verdim
Mükemmel bir oyun ama çokkkkk fazla reklam var. İnternetinizi kapatsanız bile reklam oyüzden puanım 3 eğer bunu varsa değitirilse puanım 5 olabilirde reklamlar çok kötü hiç beğenmedim 10 küçük kötü kötü bir reklam evet bu kadar büyük bağışlar
Bak bu oyunu beğendim. Ben harikayım. Bir noktada 10000 seviyesini geçtim. Uygulamanın bir güncellemesi olduğunu gördüm ama oyunu güncellediğimde uygulamayı sıfırladı ve tüm ilerlememi sildi.
Oyuna yeni başladım ve reklam olmaması için paramı ödedim, ancak çoğu reklamdan kurtulmak için ödeme yaptıktan sonra reklamlar hala değişmeden görünmeye devam ediyor. Çok sinir bozucu. Size alacağınız söylenen bir şey için oynadığınızda ve sonra onu alamadığınızda, bu temelde paranızı alan kişi tarafından yapılan hırsızlıktır. Geliştiriciler hırsız mısınız? Değilse ya sorunu giderin ya da paramızı iade edin.
Ya ben fazla beğenmedim yani güzel ama yani biraz daha güzel olabilirmiş gen yükleyip oynayabilirsiniz.
Satın almayın - reklamlar çılgın ve satın aldığımda gitmediklerini fark ettim. her öldüğünde hala iki reklam görüyorsun ama onları atlayabilirsin. Bunu yazmadan önce desteğe ulaştım ve bir yanıt duymadım. Paramı geri istiyorum. Ödeme yaparsanız, reklamlardan tamamen kurtulun. Zar zor bir fark söyleyebilirim! Hatta satın al düğmesinde ikinci bir şans dışında reklamların kaybolacağına dair bir sorumluluk reddi bile var ama bu doğru değil.
Çok fazla ekleniyor. İki ya da üç turdan sonra bir eklenti. Turlar çok kısa, ekler her zaman ortaya çıktıkları gibi hissettiriyorlar. Bence ya da daha az eklenmez, oyun daha iyi ve daha keyifli olurdu.
Helix Jump Ação bbqr
İyi oyun! Eğlence. Çok fazla reklam. Sadece. Böyle. Birçok. Bu tür oyunlarda en yetenekli ben değilim, bu yüzden elbette çok öleceğim. Ve temelde her kaybettiğimde bir reklam almak için mi? Yaralarıma yüksek sesle, tahriş edici tuz basmak gibi. Ayrıca oynadığım oyun için tuhaf bir pazarlama stratejisi gibi gelen birkaç reklam aldığımı düşünüyorum. "Hey, Helix gibi mi? Helix oynamayı dene."
bu uygulama çok güzel bir uygulama. şu an 56.yim. çok güzel bir uygulama. ve adı helix jump. çok güzel çok.😛😛😛 bu okul eğitimi çok güzel davranan biridir. hemde sizden daha açık ifade edebileceğinizi biliyor musunuz? hadi gelin size nasıl o kadar ileride anlatabilirim. kursu iyi ve güzelsiniz, dersi. tek amacımız aralara konulan renklere basmamak. hemen giriş yaptığınızda. İşte gerçek seviye atlaya atlaya gidersiniz. sizi çok seviyorum arkadaşlar. kuruluş çok güzelsiniz...
tek diy olacak şeyler; 1-çok reklam var baydı artık yeter 2-reklamaya oyuna devam et diye bişi var tıklayın oyuna devam etmeyen boşuna izlemişmiş . Benim ifadem bu kadar onlara düzeltmein yeter.
Bu oyun ... Tamam, en iyi ihtimalle. Oyunun amacı, sadece başka bir oyunda olduğu gibi, kursun sonuna gitmektir. Bunu yapmanın yolu, çeşitli platformları geçerek. Ancak, bu bir süre sonra hepsi çok tekrar eder.
Seviye ćok güzel bir oyun ama 200. seviye tamamlamaya başlamaya başlamak için oyuna başlamaya başlamamızda bir şekilde bir yazı ve açılmıyorsan kaç gün başlamadı telefonda ve aslındadın olmuşo en sonunda tutulması ve oyunu sildimden önceki yorumlarda aynıle karşılaşmam bence bu sorun düzeltmelirilse çok ama çok bir oyun çünkü 100.levelden böyle olur olur güzel olur bu işallah bu durum çözülür ve oyunu yeniden oynayabiliriz
Helix Jump 액션 htzg
Oynaması biraz zor ama kazandıktan sonra (bu kadar uğraştıktan sonra) o kadar mutlu oluyorum ki BTS'in Euphoria şarkısını söylemeye başlıyorum. Zaman kaybı olduğuna katılıyorum ama çok güzel bir oyun ve herkese oynamasını ve eğlenmesini tavsiye ederim.