Post by dislesslesringza on Mar 5, 2022 8:00:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Alpha Guns 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Alpha Guns 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ نامحدود همه هک ▞▞▞
▞▞▞ Alpha Guns 2 2022 version ▞▞▞
باشه خدا رو شکر 🙌💯💯🙏🙌
با هر سطح دشوار و غیرقابل بازی می شود مگر اینکه بخواهید قبل از شروع هر سطح تا 60 دلار برای اسلحه خرج کنید.
خیلی بازی قشنگ و خوبیه
دانلودش خیلی سخته من حدود 2 ساعت تلاش کردم و یه ویدیو حدود 75 مگابایت سریعتر از اون دانلود کردم.پس توصیه می کنم برای دانلود این بازی سریع تر کار کنید تا بازی راحت تر انجام بشه.
چه بازی خوبی
آفلاین ولی نیاز به اینترنت داره... واقعا؟؟
رده سنی 6 سال خوبه
من این بازی را دوست دارم، عمر طولانی دارد و به راحتی می توان دشمن را شکست داد. همه چیز خوب است، اما در ماموریت 2 world 2 همه چیز چشمک می زند، من چیزی نمی بینم لطفاً مشکل را حل کنید تا بتوانم ادامه دهم
رادین
بازی خوبیه ... گرافیک خوب
من بازی آفلاین را دوست ندارم به هر حال شبکه کم است تا این بازی را انجام ندهید. پس فکر کنم این بازی رو نصب نکن
در چه مراحلی هستم و هیچ گزینه ای برای ارتقاء سلاح ندارم. نه فقط ناامید، بلکه ناامید، من نمی خواهم دوباره به این بازی نگاه کنم
این بازی ماشین بازی است و این بسیار شگفت انگیز است 👍 بازی من بازی را کامل کردم و آخرین سطح باس بسیار سخت است من عاشق این بازی هستم👍👍👍👍👍👍👍👍❤️
واقعا بازی خوبیه من ازش خوشم میاد
عالیه حتما دانلودش کنید...اعتیاد و واقعی
سلام مرسی ازسازنده این بازی بسیار عالیه خدایش خیلی قشنگه بینظیره نصبش کنن همه دوستان عزیز پشیمون نمیشین مرسی ازهمه..
بازی فوق العاده اما گرافیک ps2 برای گرافیک نیست اما بازی تا قبل از بازی اسلحه های آلفا عالی است
حعالیه
این بازی خوب است
فقط بازی gd..ولی ماموریت 1 بعد از اینکه میخواد دیتا وصل بشه..این gd نیست..من برای این آفلاین میخواستم.
Alpha Guns 2 Action dnc
Alpha Guns 2 ઍક્શન qnwa
Alpha Guns 2 Action dnc
Alpha Guns 2 Laga mghv
بازی بسیار باحالی بود، من دوست داشتم وقتی تنها هستم بازیش کنم، پر از اکشن است
بازی خوب بازی سریع
بهترین بازی بازی مورد علاقه من است
خیلی عالی
بازی اینترنتی باز میشه
ماموریت سطح 3-2 من رئیس نمایش nhi ho rha hai
این بازی جذاب زمانی که کنترل بیشتری ندارد
بازی خوبی است اما همینطور! بسیاری از اضافه می کند!
بازی باحال با گرافیک زیبا
بازی بسیار زیبا با گرافیک خوب است اما اشکالات کمی دارد و amp; اشکالات. امیدوارم با رفع اشکال آن را به روز کنند پس این بازی عالی است 👍
عالییییییی ولی برای دخترا خوب نیست پیشنهاد میکنم دخترا نصب نکنن چون دخترا مال این حرفا نیستن
Fast like a Fox Seiklusmängud suuq
👍
بازی هرگز حتی برای 24 ساعت بارگذاری تمام نشد. تنها چیزی که دوست داشتم امتحان کردن بود.
بدترین بازی، با ارتقای سطح زندگی کمتر می شود، شانس خرید یا کسب آن را ندارید، n امتیاز دیگر اگر نتوانید اسلحه یا اسلحه بخرید، کسب پول نقد یا طلا چه فایده ای دارد؟
من واقعا این بازی 5 ستاره را دوست دارم، و حاضرم آن را بخرم، اما راه برای تبلیغات زیادی وجود دارد،،، زیرا همه چیز تبلیغات است،،،، پس 1 ستاره و حذف نصب کنید.
همینم زیادشه
بازی خوبیه، نصب کنید
واقعاً بازی بسیار جالبی با سطوح بسیار زیاد به ترتیب سطح دشواری آن را دوست داشتم!
یادم نمیاد کی به این به جای 5 ستاره 3 ستاره دادم و دارم اینو ویرایش میکنم
بد نیست خوب
بازی به هیچ وجه شهودی نیست، به سختی می توان منو را فهمید. ویرایش: من پیش درآمد را بازی کردم، منو خیلی پیچیده است. ویرایش: راستش من چند وقت پیش بازی را متوقف کردم، پس حافظه ام تازه نیست. به یاد میآورم که بفهمم از چه سلاحهایی استفاده کنم و در کدام حالت بازی میکردم، دست و پا گیرتر از آن چیزی بود که ترجیح میدادم.
Alpha Guns 2 Jangovar pska
عالیع حرف ندارع
روی صفحه بارگیری گیر کرده است .... شرط می بندم اگر play store همه برنامه ها و بازی هایی را که مشکل ایجاد می کنند حذف کند، برنامه و بازی کمی خواهد داشت یا اصلاً وجود ندارد ... ما برای تلفن های رده بالا یا پایین خود پول می پردازیم و داده می خریم اما تجربه بازی ها و برنامه هایی که در حال توسعه هستند بسیار کسل کننده است! !!
ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا