Post by dislesslesringza on Mar 5, 2022 7:51:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ PUBG MOBILE: Aftermath ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PUBG MOBILE: Aftermath IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack infinit de aur ▞▞▞
▞▞▞ PUBG MOBILE: Aftermath 2022 version ▞▞▞
O stea pentru că jocul vrea toți banii tăi. Sincer, câtă doză a costat de fapt să cumpărați echipamentul dorit? Ținute etc piei de arme.... Gama de prețuri între ceva ce nu vrei de la o ladă și ceea ce vrei de fapt de la o ladă este între 100 de dolari și 5000 de dolari. De asemenea, asta dacă ești suficient de norocos să obții elementul stup1d doar pentru a începe totul de la capăt! Lăzile sunt trucate și, sincer, ai o șansă mai mare la cazinou decât să cumperi ceva din articole pubg în joc. Fapte..
Pentru mulți oameni care încearcă din greu, bucurați-vă de asta cu prietenii
Eu am lag pe tableta are 2 GB ram si 32 normal
Nu se mai aude deloc si pasi ii auzi in ambele parti si nu iti mai dai seama, pasi nu se mai vad cum trebuie, rezolvati sau popularitatea scade.
Foarte bun
Ba eu nu am update de ce
De la ultima actualizare ai distrus complet jocul, cel mai rău lucru este că acum nu mai poți juca cu jucători cu ranguri diferite decât ale tale.
Ultima actualizare de cct. Bravo,idiotilor.👌😅
Cel mai urat joc din lume ostea merita
Am deschis o grămadă de cuții și nimic faceți ceva sa avem mai multe șanse la o arma gen glaciar joc de 2 ani
Îmi place acest joc și mă întâlnesc cu un singur hacker, dar cel mai mult lucru care nu-mi place de multe ori mă omoară oamenii din echipa mea, dar este totuși un joc grozav și sper că oamenii se distrează jucându-l
Mă bucur foarte mult că s-au băgat costumele vechi pe care le poate lua, veteranilor le pare rau deoarece ei au muncit pt acele costume, dar sunt multi care nu le-au apucat, și probabil și le doresc, dintre toate jocurile de acțiune. (pe telefon) PUBG-ul este cel mai mișto (părerea mea) recunosc unele update-uri sunt nașpa, dar asta nu înseamnă că nu se merită jucat nota 10!
PUBG MOBILE: Aftermath پرتحرک vxf
A fost un joc bun la început. Am luat modul zombi. Încă faceți reclamă pentru modul zombi în joc. DE asemenea, suport teribil în joc 0 stele. Editare 16 noiembrie 2020, după 2 ani, au revenit modul zombi. 3 stele acum
Sa schimbat
jom
îți ia multă viață când ameliezi obiecte cu mașina
Numi vine sa fac actualizare
Am nevoie de ajutor, nu pot sa ma loghez cu contul meu de facebook pentru ca nu imi permite sa accept cookie-uri, nu pot apasa butonul „accept cookie-uri” pentru ca nu apare. Ce ar trebuii să fac?
PUBG MOBILE: Aftermath Laga qsh
Sunt singurul cui nu-i place să sărăcia asta de joc???Nu ma prins deloc acest joc👎👎Îi destul de nașpa
Grafică fantastică, matchmaking echilibrat, singurul meu dezamăgire este să fiu lovit când intru într-un vehicul, am o conexiune destul de stabilă, așa că probabil serverele au nevoie de o actualizare.
Înainte era un joc bun, dar acum cu noul update.. pot spune că urăsc jocul.. sper să ștergeți update ul...
e blana de urs de joc bine iar eu va doresc afacere buna in continuare
PUBG Mobile: Nachspiel Action trmb
Jocul nici măcar nu mă lasă să mă conectez și mă dă afară. Nu știu care este problema cu jocul, dar sunt gata să-l dezinstalez. A fost un joc atât de bun, dar acum sunt doar dezamăgit. Remediați-vă jocul!
Acest joc a fost grozav. Distractiv, captivant și întotdeauna un mod distractiv de a cunoaște oameni. Asta până când I pad-ul, emulatorul de computer și controlerele au preluat jocul. Acum, controlul obiectivului este mai greu decât oricând, deoarece dezvoltatorii continuă să fie de partea utilizatorilor care nu sunt de telefonie mobilă. Înțeleg că nu ar trebui să fie ușor de controlat focul de mitralieră, dar acum sunt doar redicule pentru jucătorii ocazionali. Dezvoltatorii continuă să creeze în jurul utilizatorilor și profesioniștilor care nu sunt de telefonie mobilă, în loc de noi, jucătorii mici.
Unde este camufatul? Filtrați după engleză = Eșuează Glitchy, decalajul pare intenționat pentru a oferi un avantaj de fracțiune de secundă, (vorbind ca beneficiar.) A câștigat fiecare joc în prima săptămână. Înființat.
Am cont de lvl 40 si are jocul asta graphici de 1000 mai bune a freefireul si numai faraonul cumpara tot jocul
GamePlay Online Romania este o comunitate de jocuri pe mobil care te tine la curent cu toate noutatile si stirile de pe sistemele de operare Android si iOS.
E bun dar mie îmi place
My Cooking: Chef Fever Games Arcade yfat
Jocul real este în regulă, dar mi-am pierdut tot respectul pentru pubg după ce au neglijat complet metroul, a fost bine în sezonul unu, toată lumea s-a gândit că aveau doar ajustări de făcut, apoi nu l-au schimbat sau au adăugat nimic, nimic nu a fost echilibrat și există Au fost atât de multe erori, încă sunt atât de multe erori, sincer este o dezamăgire completă pentru că toată lumea iubea metroul, a fost foarte distractiv, nici măcar nu m-am jucat pubg obișnuit de când a apărut, dar am renunțat acum, remediați jocul
Să nu se mai poată sparge rotile și să se tragă în masini bărci în cherr park
PUBG Mobile: Nachspiel Action dybn
Salutare tuturor jucatorilor. Sezonul ăsta are mai mult lag, nu știu de ce? Sper ca sezonul viitor sa fie mai bine. Tnx.
Nustiu ce sa intamplat dar nu mai pot Sami fac controalele dc nu stiu rezolvati va rog frumos
Prea multi hackeri!!! Am rezolvat asta!!!