Post by dislesslesringza on Mar 5, 2022 7:48:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clone Armies: Battle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clone Armies: Battle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ lõpmatu primogemide häkkimine ▞▞▞
▞▞▞ Clone Armies: Battle Game 2022 version ▞▞▞
Tahaksin öelda, et matši tegemine on kaugel, ma sain paariks 1200-ga ja ma olen 800, sellel pole mõtet, kuid see on suurepärane mäng
Siin me läheme. Märkasin, et mu esimene sõnum on kustutatud. Kas ma tabasin teid petuskeemis vms? Kui ma mängin pvp matši kõrgema taseme vastase vastu. Kui ta näeb, et kaotab. Minu mäng jookseb kokku ja ma kaotan. Kui imelik, et see juhtub 9 mängust 10-st, mida ma mängin? Ah? Parandage see probleem, vastasel juhul ei lakka 1 tärni tulemast. Naeruväärne räige petmine ja huvitav, miks seda ei parandata? Ärge pange mind spekuleerima. Lihtsalt juhtus uuesti. Mängis 3 PVP matši ja kõik 3 korda kaotas avarii tõttu.
Bron, me tahame kohandatud hudi, et saaksime korraldada tulenupu ikoone ja hüpata.
Kas saate tehisintellekti vähemalt lihtsamaks muuta, see on äärmiselt raske
Mulle meeldib mängu kontseptsioon ja mehaanika, kuid ainus asi, mis mulle ei meeldinud, on matš mängimine kõrgema taseme vastastega, palun parandage see ja ma jään väga rahule ja loodan, et näen seda järgmises uuenduses, aitäh
Annan hea meelega ülevaate, kui nad kapslisüsteemi parandavad (kapslid on preemiakarbid) Mul oli 2 tavalist kapslit ja 1 haruldane kapsel ja sain eepilise kapsli, kuid kuna mul võis olla ainult 3 kapslit, ei saanud eepikut vahetada ühiseks ja kaotatud eepos olin kõrvale kaldunud
See on tõesti lõbus, kuni jõuate robotini. Teda ei saa kuidagi võita ja isegi kui on, pole mul selle jaoks peaaegu piisavalt kloone.
Ma armastan seda mängu, kuid ma ei kuule peaaegu helisid ilma peakomplekti või kõrvaklappideta ja ei, ma ei kasuta mõnda vana 5 aastat vana telefoni... see on Galaxy Tab A ja sellel on väga hea helikvaliteet, nii et suurendage helisid: ) Ja ma muudan selle viie tärni vastu
Mulle meeldib see mäng väga, sest seal on nii palju sõjaväeüksusi, nagu erakomando džiibikopteri snaiprimeeskond ja teised, kuid ainult siis, kui neil on loorežiimis rohkem tasemeid
parim mäng kunagi tehtud. kloonid teevad täpselt seda, mida sa enne proovisid. Saate avada nii palju kloone, millega mängida
Tere, mina ja mu sõber tahame seda mängu 1v1 mängida, kuid me ei saa üksteist 1v1, isegi arvasime, et oleme üksteist kutsunud. Arvasime, et see on viga, nii et kas saate selle parandada?
See on kõigi aegade halvim päev!!! Mäng ei lase teil liivakasti tasuta saada! Teine mitmikmäng on võrgus, oletame, et võrguühenduseta. Hästi, ma olen praegu nii vihane!!!!! Ma vihkan seda mängu!!!! Ärge laadige seda alla. Kui keegi ütleb, et see on tore, ja annab viie tärni arvustuse. See on bot või haldur, looja jne. Ja ma kordan, et ÄRGE LAADIGE SEDA ALLA!!!! aitäh.
Arvatakse, et seal on viga, mille puhul kui lõpetate 7. taseme, siis ärge minge tasemele, see juhtus minu vahekaardil ja kas saate luua liivakastirežiimi, mille järgi saate oma kaardi koostada, sest see on igav. Ma tahan, et te teeksite ehitamiseks liivakastirežiimis teie kaart, nii et see on põhjus, miks 1 tärn
Clone Armies: Battle Game कार्रवाई tlvm
Mäng oli minu jaoks hea kuni 4 värskenduseni tagasi, kus mitmikmängud jooksid kokku, kuigi mitte sageli, kuid kuna 2 värskendust tagasi läks see hullemaks, oli mul just 4 järjestikust krahhi, 1 olin võitmas ja mäng jooksis kokku.
cuộc đua xe đạp stunt 3D Mô phỏng exm
sa ei saa tulistada üles ega alla. te ei teeni stsenaariumis piisavalt raha, et isegi lõbus oleks. üldiselt igav mäng.
Ma armastan seda mängu nii väga, et ma mängin iga päev, üritades kõik kloonid kätte saada. Soovin, et mul oleks selles mängus 10000000 dollarit, mis on väga lõbus, kuid ma ei saa aru, et ma tõesti soovin, et mul oleks evrithing lahti.
Nii et kui kloon suri eelmises elus ühes kohas, jääb ta sinna surema ka siis, kui vaenlane, kes ta esimest korda tappis, on juba surnud...
kui ma oleksin saanud sellele 0,5 tärni anda, oleksin seda teinud. soolorežiim on nii porly tehtud ja ma olen kulutanud 40+ dollarit ainult katsetele. see on ebaõiglane ja ma arvan, et keegi ei peaks seda mängu alla laadima enne, kui on teatanud muudatuse tegemisest
Clone Armies: Battle Game Märulimängud bdck
Prügimäng. HAKKUR EI TÖÖTA SEE LASKE ALATI OTSE OTSE JA MITTE ALLA SÕNU, NAGU VARNA. MITMEMÄNGI ON VÄGA RASKE JA LIIGA PALJU LISANDUSI JA JÕULUVÄRSKENDUS ON IMMA. ainult hea on väljakutsed ja ei midagi muud. Jube mäng.
Päris hea mäng, kuigi olen veetnud üle tunni 13. tasemel, desinstallin mängu, ei tea, miks see tase minu jaoks võimatu on.
Mulle meeldib see mäng, sest see on väga keeruline ja lõbus ning mulle meeldib ka uus värskendus!!! Ja mul on vaja mõningaid münte, sest neid on väga raske hankida ja meil on vaja münte veidi lihtsamalt hankida, sest kostüüme on raske hankida, nii et tehke müntide hankimine palju lihtsamaks.
See mäng on nõme IGA KORD, KUI LÜPAN MITMEMÄNGIGA MÄNGIJAT, SEE EI KAHJUSTA NEID SEE MÄNG ON PRÜGI F I X I T
Clone Armies: Battle Game Laga amfr
Mäng ja selle kontseptsioon on iseenesest üsna hämmastav, ainuke probleem on selles, et kloonide töötamise ajal muutub mäng liiga pikaks ja igavaks vaatamiseks ning teil pole muud teha kui vaadata. Tehke edasi-nupp, et liikuda selle osa juurde, kus varasem kloon suri või veel parem teha edasi-nupp, mille abil saame lülituda iga teise klooni surmaaja ajajoonele
Mulle meeldib see mäng ja hea kontseptsiooniga on lõbus mängida ning kloonidega sebimine on hea.
Clone Armies: Battle Game Aksyon qja
Väga hea mäng, päris väljakutsuv, mis teebki selle heaks!
Suurepärane, kuid seal on palju tasemeid, kuid nüüd on ainult 22 neist jätnud juhtunu vanadele tasemetele ja sa kustutasid kangelase, miks
Hea mäng joo coca colat mine P-eese btw ime oma linger Longi puksis
1. Kui liivakasti saaks tasuta kasutada, oleks see tore. 2. Kui tasemeid oleks teistel inimestel lihtsam läbida. 3.Lag (mitmemäng) 4.Kui 8-10 oleks võimalik (võib-olla rohkem) 5.HALVIM MÄNG,MIDA MA KUNAGI MÄNGInud olen!!!!!!!!!!!! Mulle!!!
Prügimäng, õpetus, rääkimata sellest, võttis 5 minutiga võitmiseks aega, sest pole mingit vahitegevust, teil pole selle üle kontrolli, peate lihtsalt surema, et saaksite rohkem kloone ja saada õnne, ületades vaenlase arvu ja võita lõpuks liiga raske, et mängu alguses mäng ja vihjeteta vihjeid ei anna midagi.
Kloonid Hoidke need kõik elus ja ärge ületage kloonide piire Hankige kogu aeg paremaid kloone. Parim kloon on EXT-9, kuid seda on tõesti raske hankida, kui teil on EXT-9-ga hea aeg.
Mängu avamisel takerdub see alati laadimiskuvale ja väljub ise, palun parandage see
Ma pole võrguhaldusega rahul, mu telefon kuumeneb nii palju ja vastastega matši tegemine võtab liiga palju aega. Kui mäng jookseb võrgu tõttu kokku, on punktide andmine umbes 30, samas kui matši võitmine võib anda ainult umbes 15-20
See on hea mäng, kuid see hangub ja ei käivitu uuesti, parandage, et see oleks lõbusam
Clone Armies: Battle Game Aksi xpt
See mäng ei ole seda väärt, sest pärast paari esimest taset muutub see raskeks ja mõned kloonid ei pöördu ümber, nii et kaotate lihtsalt. Samuti peaksite tegema liivakasti vabaks, see julgustaks inimesi mängima, sest see oleks väga lõbus.
mitmikmängija ütleb, et pole Interneti-ühendust. annab parema hinnangu, kui see on parandatud. hea mäng siiski
Midagi on valesti. Seda on väga raske ühendada. Mul on alati teade EI TOHI ÜHENDUST, kuigi mu Interneti-ühendus on hea. Palun parandage see.