Post by dinmomortgili on Feb 6, 2022 4:02:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cat Bird ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cat Bird IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ модифікувати багато точок ▞▞▞
▞▞▞ Cat Bird 2022 version ▞▞▞
Чудова гра. Милий, веселий, чудовий досвід навколо. Одна з єдиних ігор, у яких я заплатив за видалення реклами. Це добре зроблена гра!
Суперова грааааааааа... 👌😁👍
Фібансаукмі
Це добре, але я не знаю, як спуститися під платформу, тому я ставлю йому 2 зірки
VelMerk Motorwatch for Android Wear харків Україна Андрій Великий kharkiv ukraine ... velikiy ukraine creative kharkiv poster imandyman joke cat andyman.
Гра дійсно добре зроблена, і я найбільше ціную дизайн рівнів! Я ставлю йому 3 зірки через те, що я раптово втратив свій прогрес без причини.
Cat Bird Pustolovske igre vlry
Добре добре так добре. Єдина моя проблема полягає в тому, що я завжди натискаю неправильні кнопки або взагалі нічого не натискаю, що може дратувати.
Joyser Cat Bird - Синій Крокодил
Дуже хочеться грати, але не можу пройти повз титульний екран. Відкрийте його, і він завантажиться, але абсолютно нічого не відбувається, куди б я не торкався. Спробував перевстановити, примусово зупинити, дозволи тощо, нічого. Це відбувалося місяцями через усі оновлення та все. Я використовую Google Pixel 3a, не рутований, на останній версії Android 11. Я думаю, що це сталося і на Android 10 до оновлення.
Це дуже весело і мило. Я настійно рекомендую заплатити за видалення реклами, це, безумовно, того варте і покращує враження.
-1 зірка за рекламу -1 зірка за швидкий кінець, це було так весело грати, тому що це було важко, але закінчилося так швидко, і знову безіменний кіт - найкраща гра ♥╣[-_-]╠♥
I killed the bird. For pity's sake, I'm a cat. Poor Ellie is horrified when Tuffy drags a dead bird into the house. Then a mouse. But
добре, ця гра дуже мила і весела з самого початку. але це стає так неприємно, і щосекунди з’являється реклама! 2/10.
Free delivery and returns on eligible orders, Buy Cardboard Cat House at UK ... Toy for Bird Macaw Eclectus Budgies Parakeet Cockatoo Cockatiel Lovebird.
Чесно кажучи, це дуже добре зроблено. Музика приголомшлива, а візуальне зображення чудове.
Металевий значок (пін) Cat, Bird and Cactus, арт. 11943. Інтернет-магазин колекційних фігурок Funko. Широкий асортимент улюблених героїв серіалів, коміксів,
Гарна гра, але вилітає КОЖНЕ ОГОЛОШЕННЯ
Це дійсно хороша гра, але в грі дуже погана проблема показу на екрані, що означає, що невелика частина екрану буде вирізана. Налаштування способу відображення на екрані.
Дотик не працює. Гра знаходиться в головному меню. Сподіваюся, вони виправляють це, тому що це виглядає весело!
Гра відключена, а елементи керування більше не працюють, я навіть не можу почати гру, забув грати
Дуже дуже дуже дуже класна гра!!! Обожню!!!!😍 Цікава і дає подумати!!! Ті хто не може щось пройти, ти просто не хочу. А я захотіла і пройшла! Качайте!!!
Сподобалося середовище в стилі 8-біт і проста гра зі стрибками, але в гру неможливо грати, оскільки кіт не може дістатися до іншого боку.
Cat Bird Petualangan lat
Cat Bird Petualangan lat
Ігри на Айпад. Найкращі безкоштовні ігри на ios рейтинг
Ця гра є одним із найкращих мобільних платформерів. Просте управління, унікальна ігрова механіка ковзання, невелика історія з зображеннями та відео (без слів), красива графіка і все безкоштовно!
Симпатична гра і класна графіка, але елементи керування жахливі, від чого я часто вмираю. у мене вже 62 смерті до 6 рівня. не рекомендую.
Не можу пройти повз меню, я думаю, що це проблема на широких дисплеях
Cat Bird Petualangan lat
Гра погано оптимізована для мого телефону, оскільки половина екрана затемнена, що вважає гру неможливою
Мені подобається гра, і мені подобається дизайн, але кількість реклами смішна. Рівні вже важкі і після того, як я помру 2-3 рази, мені показує рекламу. Немає значення що. І це завжди змушує мене відставати потім на кілька секунд, і це ДАК дратує. ТАК дратує. Я законно розмірковував, чи подобається мені грати в програму через рекламу, іноді вона навіть не завантажується і просто показує мені чорний екран. Також іноді я натискаю jump, і мій гравець не робить абсолютно нічого, що змушує мене негайно вмирати
Гра хороша, але додайте контрольні точки...
Ця гра ідеальна!, всі ігри досить хороші, незважаючи на рекламу, але це недооцінений дорогоцінний камінь!, я сподіваюся, що вона матиме 100 тисяч завантажень!
Cooking Diary® Gioca e Cucina Simulazione yyd
Чарівний платформер. Єдина скарга в тому, що я хочу більше! Дуже весело і не надто розчаровує.
Багато реклами та деякі рівні є дуже важкими
Геймплей досить хороший, але в ньому є реклама, яку не можна пропустити, тому щоразу, коли я її отримую, я змушений закривати гру. Дуже дратує. Я думаю, що оголошення трохи збільшені, тому ви не можете побачити кнопку хрестика збоку.
👍👍👍👍👍👍😎⭐😀🤗
Це взагалі не працює. Я завантажив гру, і коли вона відкрилася, вона сказала, що торкніться, щоб почати, і я нічого не зробив. Тому я видалив гру та встановив її, але нічого не сталося, будь ласка, виправте цю помилку, у мене є redmi note 10
Трохи важко орієнтуватися в елементах керування, але це хороша складна гра
Гра крута, але тонни реклами дратують і змушують мене перестати грати