Post by dinmomortgili on Feb 6, 2022 3:50:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fancy Pants Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fancy Pants Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu sonsuz resurs ▞▞▞
▞▞▞ Fancy Pants Adventures 2022 version ▞▞▞
Bu, həqiqətən gözəl və yaxşı oyundur, onu sonradan noutbukda təcrübədən keçirdim, sonra onu endirib yenidən telefonda oynamaq fikrinə düşdüm.... Amma çox gözəldi 👌 😎
Mən bu oyunda Pasxa yumurtaları tapdım, sərin bir qabın pansil kimi göründüyünü görürəm, ona görə də problemi idarə etmək çox çətindir, lakin bu oyun sərindir!!!! Mən ona 5 ulduz verəcəyəm.
Çox pis idi mən səhra məbədində idim sonra öldüm diş həkimi suya qayıtmaq istəyirəm bu oyunu bəyənmirəm sildim
Fancy Pants Adventures Arkadne igre rlz
Telefonumdakı silahlardan istifadə edə bilmirəm, dedilər ki, qələm düyməsini basa bilərəm, amma silaha toxunmaq üçün düyməni görmürəm.
Bu oyunu oynadığımdan bir il keçdi, aman tanrım mən onu bir dəfədən çox tamamladım və hiss edirəm ki, yenidən bunu etmək istəyirəm, gedək
Məncə şrift ölçüsü bir az böyük olmalıdır..
Çox oyunçu əlavə edin
Fancy Pants Adventures Аркади sqv
üçün
Çox təcrübəm olmadı, çünki oyunu işə saldığım zaman sadəcə ağ ekran idi
Fancy Pants Adventures Arkadne igre rlz
Fancy Pants Adventures Аркади sqv
bu oyun ən yaxşı oyunların ən yaxşısıdır!😃 lakin multiplayer varsa, daha yaxşı olacaq. dostlarla oynamaq üçün multiplayer əlavə edin.
Nəzarətlər (əsasən) mükəmməldir. Nəhayət, ümumi nəticə 100% oldu.
Il Mio Talking Tom Casual slz
Bu oyun sizi haqsız yerə öldürən xətalarla doludur. Boss döyüşləri oyunun ən pis hissəsidir, mən onları vurduğum zamanın yarısı zərər görmədi və ya qeydə alınmadı. Bunu düzəldin və mən 5 ulduzla qiymətləndirəcəyəm
Fizika pisdir. Bu bezdiricidir.
Tətbiqi çox sevirəm, istərdim ki, onun digər oyunçularla döyüşə biləcəyiniz onlayn rejimi və ya özünüzü düşmənlərdən nə qədər müddətə müdafiə edə biləcəyinizi görmək üçün sağ qalma rejimi olsun.
play düyməsini basdıqda yüklənməyəcək
Mən bu oyunu kompüterimdə oynayırdım, ona görə də bu oyunun play store-da olması məni çox sevindirir! Həm də super ulduzlarla 2 dünyanın kilidini açmağınız xoşuma gəlir. Arcade rejimini də bəyənirəm və sizdən tapşırıqlar etməyi xahiş edən müxtəlif insanlar var və siz onları tapmalısınız. Əla oyun.
Mən ona beş ulduz verərdim, amma qələm seçimim belə yoxdur
Sevdim. Uşaqlığımın sevimli oyununun əla mobil portu və açılışa bir çox şey əlavə edildi.
Oyun çox gözəldi.Çox bəyəndim.Amma idarəetmələrdə problem var.oppo neo 7 cihazımda karandaş düyməsi görünmür zəhmət olmasa düzəldin o hücum funksiyasından istifadə edə bilmirəm.təşəkkür edirəm.
O qədər yaxşı olan flash oyun, xbox oyunu, sonra yenidən mobil oyun kimi qayıtdı. Nə vaxtsa davamı gəlsəydi, heyrətamiz olardı.
BU ÇOX GÖZƏLDİR! BU OYUNU SEVİRƏM! Ancaq YERLİ WIFI-da MULTIPLAYER əlavə etsəniz, daha yaxşı olar! İstifadəçi adları kimi və eyni Wi-Fi-a qoşulmusunuzsa, ilk dəfə işə saldığınız zaman və yerli Wi-Fi-ı seçdiyiniz zaman onlayn seçiminiz var, sonra yanındakı oyunçunun onu basmasını gözləyin və 4-ə qədər oyunçu qoşula bilər. onların hamısı fərqli cihazlarda olduğundan, pulsuz BIG Sandbox dünyasında ölüm oyunu və hekayə, yarış, qolf və sərbəst oyun kimi çox oyunçulu oyun rejimləri üçün müxtəlif seçimlər olacaq!
Bu oyun yaxşıdır, zaman keçdikcə düşmənlər əsəbiləşəcək və siz yəqin ki, düşmənlər üzərində qəzəblənəcəksiniz (quşlar və siçovullar ən zəhlətökən 2 oyundur). lakin ümumilikdə 2d platformer üçün yaxşı oyundur və flaş dövründən xatirələri geri qaytarır. idarəetmələr bir az çətin olur və üzgüçülük zamanı divara toxunsanız, yuxarı basmasanız və ya tullanmadıqca o, sizi yerində bağlayacaq və o, özünüzü yuxarı qaldıracaq. 3/5 məndən
Nifrət etmək çox çətindir 💢💢💢
Bu oyunu təsvir etməyin yalnız bir yolu var: Gözəl! Bütün qrafiklər yerindədir və hekayə heyrətamiz dərəcədə yaradıcıdır! Düşünürəm ki, bu oyun bütün 5 ulduzları və ürəyimi qazandı.
Etibarsız idarəetmə və platformalar. Bəzən onun üstünə düşürsən, bəzən də düz yıxılırsan. Oyun batareyanı çox tez bitir. Animasiyaları bəyəndim, idarəetmələrə dözə bilmirəm.
Mən oyunu sevirəm, amma mənim üçün çox çətindir, amma məncə, oynamaq həqiqətən əyləncəlidir
Niyə heç kim müəssisəyə getmir, bu belə Ueyndir, biz evdə qalmağı üstün tuturuq, belə edir ki, axmaq bir macərada xal qazanmaq çox gözəldir
Orijinal, bluetooth gamepad funksionallığının etibarlı surətdə təkrar istehsalı, inanılmaz dərəcədə rəvan işləyir... Bütün bunlar yüksək səsli, iyrənc, immersioner reklamlar tərəfindən məhv edildi.
Mən ağ ekranda ilişib qalıram, qalan hər şey vaxtım bitməmiş kimi görünür.
Yaxşı oyun, əvvəllər oynamışam, amma indi işləməyəcək. Küncdəki süslü şalvar işıq sürəti ilə qaçır sonra yerə çırpılır. :/ R.I.P
Başlamağa icazə verməzdi, heç nə etməyə icazə verməzdi
😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒