Post by dinmomortgili on Feb 6, 2022 3:47:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hill Climb Racing 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hill Climb Racing 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак нескінченних примогем ▞▞▞
▞▞▞ Hill Climb Racing 2 2022 version ▞▞▞
Гра хороша, але я ненавиджу рекламну паузу. Чи багато оголошень тоді ще є комерційні?
Гра не погана але мало локацій і монет також я не розумію нащо розблуковувати транспорт і щей його купляти також дуже багато реклами, яка набридає через неї нема бажання грати в цю гру
Чому немає Української мови
hill climb racing 2 це просто мультиплеєр першої частини
ІГра класна я все детво грав в першу годину а 2 ще краща
Hill Climb Racing 2 რბოლა ntis
Гіл Клімб краще всіх
Я мчав електромобіль на пригодах і кубках. Але не можна отримати для нього запчастини.
Hill Climb Racing 2 Corse yqw
Разработчики ви класні
Оновлення (26.11.2021) Що відбувається? Ви щойно стягнули з мене плату за щомісячний VIP-доступ, тоді я втратив доступ до VIP! А зараз реклама завантажується?! Давай! Ви так ставитеся до давніх передплатників? Це гальмує мій прогрес. Я не можу відкрити скрині з завантаженням реклами. Я відмовляюся відображати рекламу чогось, я плачу VIP-підписку! Оновіть ще раз. Ви просто довільно скасували мою підписку, тому що не можете вирішити проблему?
І не скачається, але знаю, що новий транспорт: мотоцикл
Якщо ця гра призначена для дітей вікової групи від 3+, то чому ви завжди показуєте рекламу Mcdowells wisky? а де є реклама після кожного кубка чи 3-4 матчів? ГАНЬБА ТОБІ
Гра весела, але на цю забаву впливає велика кількість реклами.
Hill Climb Racing 2 Перегони nzcc
Гідна гра. Прогрес дратує без витрачання реальних грошей. Ці ігри створені для того, щоб вилучити гроші з вашого гаманця 🤣
Перший рівень боса не залишає місця для помилок, незалежно від того, наскільки я модернізую свої машини
Hill Climb Racing 2 - це сиквел до самої веселої гри, заснованої на реальній фізиці! І головне - вона безкоштовна! Ньютон Білл повернувся! Після
Скачайте гру хіл лімб рейсинг 2 1.2.7.2
Якщо ми виграємо занадто швидко, то ця гра змушує нас грати з такими жорсткими гравцями і не дає нам вигравати навмисно. Тому ця гра з моєї сторони 1 зірка.
Чудова гра, але забагато реклами
Нафіга ви це гівно зробили не грайте це гівно !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
Hill Climb Racing 2 веде вас до веселих асинхронних багатокористувацьких гонок ... Додаток кросвордів New York Times вже деякий час доступний на iOS та
Advert Climb 2. Має більше реклами, ніж ігри. Баггі безлад, повний шахраїв. Купив абонемент на сезон, щоб видалити рекламу, тепер гра повідомляє мені, що є оновлення, тому я не можу грати, але коли я йду в магазин, оновлення немає. Абсолютно марно. Редагувати: чому це мене не дивує!! Очевидно, що я був у магазині, як за вашим посиланням, так і вручну, там просто говориться, що грати не оновлювати.
Ця гра весела, але щоразу, коли відтворюється реклама (комерційна пауза), екран стає чорним, і єдиний спосіб виправити це – знову відкрити гру. Але для завантаження гри потрібен час, тому це так дратує.
дуже весела гра з хорошим співвідношенням реклами та гри. можна оновити без покупки в додатку
Душу прикольна гра заліпатільна
Повністю божевільна, весела. Але о, не оновлюйте, не буду робити, не можу оновити, через це я навіть не можу грати в попередню версію, оскільки гра переходить прямо до «оновлення». Грав понад 3 роки або близько того, а зараз НІЧОГО. Надіслали електронною поштою для консультації..... Хто знає, може отримати відповідь? НІЧОГО НЕ ПРАЦЮЄ !!! Поставте одну зірку, бо це НЕ ПРАЦЮЄ. Поставив би мінус, якби міг
Неможливо оновити цього разу. Завантаження зупинилося між ними. Пробував кілька разів, але результат той же.
оооо, я дуже люблю цю гру. І це не схоже на моїх співочих монстрів, де я втратив обліковий запис, коли не грав деякий час. Якщо чесно, у цій грі немає нічого поганого. тому я ставлю йому 5 зірок
Мені подобається гра, але щоразу, коли я хочу піти кудись ще на моєму комп’ютері, вона блимає, як індикатор, що вмикається та гасне. Але це хороша гра. Приєднуйтесь до моєї групи AlphaFire.
Достали з рекламним телефоном глюче після неї гра нормально через рекламу видаляю
Завантажити MOD Android APK Hill Climb Racing 2. опис. Hill Climb гонки Two, Продовження найпопулярнішої гри на Google Play Store,
Погано оптимізована гра, часті глюки, штучно підкручують характеристики машин. В одному змаганні можна взяти 8 тис. очок, а в іншому випадку 3-5 тис. нічого не змінюючи.
Дуже люблю ЦЮ гру. А також 1-й. Є лише одна річ, яка мені не подобається, це коли ви виграєте всі 3 гонки або 4. Ви виграєте скриню і навіть не маєте можливості переглянути відео, щоб отримати його. Або заплатити діаманти, або почекати 3,6,8 години: очікування чи перегляд відео мене не турбують. Але тоді всі ВАШІ слоти коробки заповнені. І ви навіть більше не можете заробляти монети. Також дуже нудно, коли ти ледве проходиш повз газовий балон або збираєшся підкотитися до нього, а гра просто ріже тебе
Коли я спробував наступну гру через рекламу прийти. Зупиніть рекламу 😒. Гонки дивовижні
Це справді хороша прогресивна гра, проте, якщо ви не заплатите, реклама стає довшою, поки реклама не буде довшою, ніж гра, тому гра має 4 зірки. Але я розтягую її, щоб поставити 3 через дуже довгу рекламу! Ой, ви самі побачите
Не працює . Тільки офлайн режим
прикольна гра
імба
Сама тупа гра я заходжу і якась планета чи що немає грати
Чому не оновлюється?!
Боси, навіщо їх додали
Гравтале вже надоїла
The Secret Society: Mystery Περιπέτεια paxt
після останнього оновлення настільки сильно залежить, що неможливо грати зовсім. тупо жмешь одну педаль, коли починається гонка і воно зависнет так на пів години і навіть більше
Норм гра топ
реклама
Hill Climb Racing 2 Перегони nzcc
класна гра, завжди реклама після того, як ви закінчите робити чашку. Не смішно
Hill Climb Racing 2 Corse yqw
Довбана реклама, натискаєш, вибиває гру, ні сундука ні хєра. Бісити.