Post by dinmomortgili on Feb 6, 2022 3:43:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Phone Case DIY ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Phone Case DIY IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит код бъг издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Phone Case DIY 2022 version ▞▞▞
Когато се опитам да боядисам, става черно и не мога да рисувам и е досадно, толкова досадно
スマホケースDIY シミュレーション ewf
Най тъпата игра на света давам 1 звезда, защото щеше да ми блокира
толкова изостава, че дори не мога да го пусна преди това, няма да ми позволи да си направя калъфа за телефона, когато го взема за първи път }
Обичам тази игра много! Трябва да я проверите според мен
Забавно е, защото получавате pop-it на телефон и можете да го отворите и приложенията изобщо не са дълги XOXO обичам тази игра
Тази игра е много добра , освен от рекламите . Така че си спомням, че играх тази игра преди 4 месеца, след това я изтрих, защото ме разсейваше, след това купих играта и виждам ОГРОМНА разлика! 1) има твърде много реклами след ВСЯКА СЕКУНДА 2) това разваля играта, надявам се създателите да премахнат непрекъснатите реклами. Ако очаквате с нетърпение да получите тази игра, просто не забравяйте, че има ТОЛКОВА МНОГО РЕКЛАМИ!!!! Това ме накара да изтрия играта
Това е наистина забавна игра. Оценявам я с четири, защото когато проектирам нещо върху калъфа на телефона след изсушаване със сешоар, то се разваля. Но все още е наистина забавна игра, много я обичам.
Какво е това не изтегляйте това приложение има толкова много реклами, когато сменям спрея всеки спрей една реклама. Иначе играта е добра.
Това е забавна игра, ако можех дори да я играя. Затова първо персонализирам телефона и той ме изпраща да го украся. Което просто замръзва екрана.😑Досадно е, че дори не мога да премина през урока👎
има много реклами
Не препоръчвам тази игра, има твърде много реклами, тя ви дава реклама, само за да промените цвета си. Давам палец надолу на тази игра. Ужасно
Супер
Харесвам тази игра, но рекламите, които харесвам оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооуамо добре, ако няма реклами, които се оженим, обичам играта, но вашите реклами😠😠😠😠😠😠
Cover fai da te Simulazione kyi
Тази игра е много тъпа и бавна.На последък виждам че хората правят тези игри се са глупави.и скучни 👎
Cover fai da te Simulazione kyi
Alien Creeps - Tower Defense Παιχνίδια στρατηγικής fab
Страхотна е 💓💜🐩🐕🐶💑😘😍😇
Това е много яка игра но нивата се отключва много много бавно.😊😤🤔
Давам на това 4 звезди, защото има твърде много реклами 😞😓😩😤😡!!! Има ли нещо, което може да направи, за да помогне Ако е така, кажете ми, че харесвам тази игра, защото можете да правите с нея каквито телефони искате И клиентите са доволни от това. Приятен ден
Тази игра е добре, но когато добавям цветовете и я изсуша, тя се забива и след това става бяла в ъгъла. Забавно е и всичко, но е много досадно. Много разочарован.
Cartton Момиче Динозавър Phone Case For iPhone 11 Pro ...
Добре е да играете, ако обичате да правите изкуство и да проектирате неща, може да стане бъг и има доста добавки
DIY #1 Watercolor Phone Case. Hey, lovelies! Днес ви представям един по-различен пост за блога, първия от които трябваше да се появи много
Супер игра!🤩😍🥰
DIY Phone Case - Nadia's Art - Facebook
Много яка игра, ако искаш да не се напрягаш това е играта! 😀😀😀
Тази игра е много забавна. Харесвам тази игра много много много ❤❤❤❤
много хубаво, че ще е фалшиво, но точно като в рекламите
Baseus Luxury Simple Phone Case For iPhone X гладък матиран PP Case For iPhone X ультратонкая задната част на кутията на телефона за iPhoneX на Корпуса.
Абсолютно обичам това приложение, невероятно е и забавно, има много реклами, но можете да изключите wifi като цяло, мисля, че това е любимата ми игра на телефона ми и е нереална
забавно е, предполагам, но разкрива творческата ви страна
スマホケースDIY シミュレーション ewf
Не ми харесва🤮🤮🤮👎👎👎
Phone Case DIY Simulator ety
Тази игра е хубава, но има толкова много реклами, но така или иначе това е хубава игра
Не е гладко. Буквално всяка секунда има реклама. Дадох 2 звезди, защото искам да кажа, че играта е страхотна. Просто има твърде много реклами. Моля, отървете се от тях и аз ще направя тези 5 звезди.
тази игра е добра за всички деца, момичета или момчета, защото тази игра е много интересна
рекламите са досадни af
Най-лошата игра някога! Иска ми се да мога да оценя 0 звезди!!!! Път към много реклами. Супер скучно. Не си губете времето с това приложение!