Post by dinmomortgili on Feb 6, 2022 3:40:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Comics Bob ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Comics Bob IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ žádné reklamy ▞▞▞
▞▞▞ Comics Bob 2022 version ▞▞▞
Příliš mnoho reklam.
Nainstaloval jsem hru jen proto, abych vás požádal, abyste na reklamy, které prodáváte, vložili časovač... legitimní se cítil nucen na věc kliknout, zvláště s typem reklamy, kterou používáte k prodeji hry. Ocenil bych, kdybyste dali lidem vědět, kdy se každý může odhlásit z reklamy pomocí odpočítávání nebo šipky pro ukončení reklamy. Aktualizace: Máte dvě stejné reklamy, z nichž jedna může zavřít a druhá ne.
Hra tak snadná 84 level Hra tak těžká 85
Je to zábavná hra, jakmile obejdete miliony reklam, ale přesto odpojíte zařízení od internetu a máte hotovo
MOC NÁDHERNÁ HRA 5 HVĚZDIČKY
Comics Bob פאזל uzfw
Mě se líbí, kouzlo je v tom, že je to celé praštěné.
Rrrrrraaaaarrrrrrrreeeee! Hra je na světě 😱😱👌😁😁.ale internet je problém hm blbost. Zkontroluj to a řekni.
hrůza, tato hra nemá rozumnou logiku a nepřiměřeně podivné úrovně. Má více reklam než skutečná hra a skutečné reklamy na hry jsou špinavé a nechutné, proč byste dětem ukazovali reklamu, kde se sprchuje žena, a ukazovali na výběr, zda odstranit mlhu nebo si s ženou pokecat.
Tato hra se mi líbila..... Nehledejte ve volbách logiku........ Jen se bavte se všemi špatnými a správnými volbami....... Obě možnosti poskytují zábavnou akci... .... Grafika je dobrá...... Ano reklam je tolik, ale mám svůj vlastní způsob, jak se s tím vypořádat.......
Duper
Tato hra je dobrá 👍👍👍, ale tato hra je velmi snadná. Je to pouze 3hvězdičková hra 🌟🌟🌟😙😙
Žádná aktualizace v příběhu Zaseknutý na lvl 45 Aktualizovali aplikaci Touto aktualizací Moje lvl se resetovala, což mě přimělo začít od lvl 1
Super babi mě to
Fakt úhilná reklama
Nejhra 🖤
Ve skutečnosti to není logická hra. Je to hádací hra s roztomile vypadající kreslenou ženou navržená tak, aby zobrazovala co nejvíce reklam. Nudné, ale funguje to tak, že 2 hvězdičky místo 1.
Tato hra má pouze jeden problém reklamy této hry mají sexuální obsah, musíte jej nejprve odstranit a ženské postavy v této hře potřebují dobré oblečení.....
Dobrá hra
To je v pořádku, myslím, že to není nejlepší, ale je dobré, že je to hodnoceno pro dospívající
Pěkná hra 👍🏼👍🏼👍🏼 Líbila se mi, ale příští týden otevírá 10 úrovní Proto jsem nedal 5 hvězdiček ❤️
Také reklamy táboří v každé mincovně a to je důvod, proč načítání velmi let
Tato hra je perfektní. Držte se a šťastný nový rok 🥳🥳
Dobrá zábavná hra
Doporucuju
Dívám se na filmy Ryana Reynoldse a hraji hru... je to jednoduché a přilne mi to k prostojům...
Je to hezké, ale nelíbí se mi reklamy, které hraji.
Reklama na tuto hru zahrnuje znásilnění, musí být vytvořena demokratem...
Jsem na úrovni 50..a příští týden se zobrazí nové úrovně!!! Proč!!!?? Už je to více než 1 týden, co čekám na nové levelysssss
Comics Bob פאזל uzfw
je to opravdu dobrá hra, miloval jsem ji, ale je tam spousta jiných reklam, je skvělá
Super hra pro všechny věkové kategorie.
PUBG MOBILE: Aftermath Jangovar zuuq
Hrozná reklama😤 Myslím, že tohle je docela zřejmé, že ta reklama je HNUSNÁ, ženy nejsou hračky, nemůžu mi uvěřit a ostatní lidé na to musí stále upozorňovat, dávám tomu jen jednu hvězdu, protože jí nemůžu dát nula hvězdiček Je mi teprve 11 a i já mohu říct, že inzerát je hrozný, odpovězte prosím co nejdříve
Hrozná hra !!!!!!!🙄😣.
👍
Comics Bob פאזל uzfw
Comics Bob פאזל uzfw
V této recenzi nebudu reagovat na hru, ale na reklamu... To jste se snad ZBAZNILI?!?!?! Tyhle reklamy mohou vidět i malé děti!! Ale je pravda, že lidi co tuto reklamu vytvořili si řekly něco jako "Čím víc úchylných věcí, tím víc 💲💸" zpamatujte se!!